Helppo välimeren perunasalaatti
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 10 annosta
- Gluteeniton
- Maidoton
Ainekset
- 1 kg keitettyjä, jäähtyneitä perunoita
- 100 g ilmakuivattua kinkkua
- aurinkokuivattua tomaattia, oliiveja, artisokkaa ja kaprista
- öljy-viinietikkakastiketta ja yrttejä
Valmistusohje
1. Pese pienikokoiset uudet perunat huolellisesti, keitä ja jäähdytä.
2. Sekoita öljy-viinietikkakastike, mausta suolalla, mustapippurilla, yrteillä ja valkosipulilla. Kaada kastike perunoille ja anna maustua kylmässä noin tunti.
3. Tarjoa marinoituneet perunat Välimeren säilykkeiden ja ilmakuivatun kinkun kanssa.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Helppo välimeren perunasalaatti
Salaatit ovat hyviä mutta ne välimeren mezet ovat aika herkullisia nami nami
Työpaikan lähellä on välimeren ravintola Eflatun. Käyn melko joka päivä :’)