Herkkutatti-vuohenjuustopasta
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
Ainekset
- 400 g spagettia
- noin 1 l herkkutatteja
- 2 salottisipulia
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 1 rkl voita tai öljyä
- 2 dl ruokakermaa
- 2.5 rkl kanafondia
- rouhittua mustapippuria
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 rkl tuoretta timjamia tai
- 1 tl kuivattua
- 200 g vuohenjuustoa
- (suolaa)
Valmistusohje
1. Puhdista ja paloittele sienet. Kuori ja silppua salottisipulit. Kuori ja hienonna valkosipulin kynnet. Hauduta sienet ja sipulit pehmeiksi rasvassa pannulla. Lisää kerma ja mausteet ja anna kiehahtaa.
2. Leikkaa vuohenjuustosta kovat reunat pois ja murenna juuston keskiosa kastikkeen joukkoon. Anna juuston sulaa ja hauduta kastiketta vielä hetki.
3. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja sekoita sienikastike pastan joukkoon.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Herkkutatti-vuohenjuustopasta