Höyrytetty kirjolohi
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
Ainekset
- 4 kirjolohen ruodotonta fileeviipaletta
- 1 rkl voita tai öljyä
- n. 15 cm:n pätkä varsiselleriä
- 1 pieni purjo
- 1 tl valkopippuria
- 1 tl suolaa
- 3 dl kalalientä
- 1 tl kurkumaa
- 2 tomaattia
- 100 g pinaattia
Valmistusohje
- Ota pannu, johon mahtuu juuri ja juuri neljä lohiviipaleet.
- Pilko purjo ja selleri pieniksi paloiksi. Kuumenna rasva pannulla ja lisää pilkotut vihannekset, joita kypsennät muutaman minuutin ajan.
- Mausta kalafileet suolalla ja pippurilla, laita ne pannulle kasvisten päälle. Lisää kalaliemi ja anna fileiden hautua noin viiden minuutin ajan.
- Nosta kalat pois pannulta ja laita lautasille.
- Lisää pannulle kuutioidut tomaatit ja hauduta muutaman minuutin ajan. Laita pinaatinlehdet kastikeseoksen päälle, sulje kansi ja hauduta vielä muutama minuutti.
- Nosta pinaatinlehdet kalojen viereen lautaselle. Kaada kalakastike annoksen päälle
Kommentoi
Kommentoi juttua: Höyrytetty kirjolohi