Bataattivuoka
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 10 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
Bataattivuoka
- 1 kpl bataatti
- 1 kpl pienehkö lanttu
- 4 kpl Rosamunda-perunaa
- vettä
- 1 tl suolaa
- 1 dl siirappia
- ¼ tl valkopippuria
- 1 tl inkivääriä
- ¼ tl muskottipähkinää
- 1 ½ dl kermaa
- 150 g vuohenjuustoa
Valmistusohje
Bataattivuoka valmistuu helposti näin:Imelletty bataattivuoka
1. Kuori ja lohko juurekset kattilaan. Lisää vettä, sen verran, että juurekset peittyvät. Keitä kypsiksi ja soseuta.
2. Lisää muut ainekset ja kaada voideltuun uunivuokaan. Kypsennä 150-asteisessa uunissa noin 1,5 tuntia.
Vinkki: Tarjoa bataattivuoka esimerkiksi kalkkunarullan lisukkeena joulupöydässä.
Lue myös Anna.fi: Bataatti taipuu moneen – ota talteen helpot bataattireseptit
Kommentoi
Kommentoi juttua: Bataattivuoka