Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Japanilaiset lohinyytit

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
30  annosta

Ainekset

  • 150 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 rkl wasabitahnaa
  • 150 g kylmäsavulohta ohuina viipaleina
  • valmista lettutaikinaa

Valmistusohje

 

1. Paista taikinasta kasa rapeita pikkulettuja. Notkista tuorejuusto ja mausta se wasabitahnalla.

2. Aseta jokaiselle letulle nokare juustotahnaa ja pala kylmäsavulohta.

3. Taita letut puoliksi ja sulje kiinni cocktailtikuilla. Ripottele halutessasi letuille hienonnettua kevät- tai ruohosipulia.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Japanilaiset lohinyytit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.