Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Jauheliha-punajuurilaatikko

Ainekset

  • 2 keskikokoista punajuurta
  • 2 perunaa
  • puolikas sipuli
  • 200 g paistijauhelihaa
  • 2 tl öljyä
  • 1 dl keitettyä riisiä
  • tai ohraa
  • 1 dl ruokakermaa
  • 100 g kevytsulatejuustoa
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl timjamia

Valmistusohje

 

  1. Kuori ja raasta juurekset karkeaksi raasteeksi.Hienonna sipuli.
  2. Kuumenna öljy paistinpannussa ja kuullota siinä sipuli. Lisää jauheliha ja paista kypsäksi.
  3. Lisää pannuun juuresraaste, keitetty riisi, kerma, sulatejuusto ja mausteet. Sekoita tasaiseksi.
  4. Levitä seos voideltuun uunivuokaan ja paista 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia.
  • 2-3 annosta

Kommentoi

Kommentoi juttua: Jauheliha-punajuurilaatikko

Sinun täytyy kommentoidaksesi.