Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Jauhelihatacot

Jauhelihatacot syntyvät vikkelästi, kun käytät kaupan valmiita aineksia. Nauti jauhelihatacot guacamolen kanssa.

Ainekset

Jauhelihatacot

  • valmiita tacoja
  • 400 g jauhelihaa
  • 1 pussi taco-mausteseosta
  • 1.5 dl vettä
  • tomaattia
  • vihreää salaattia

Valmistusohje

Jauhelihatacot tehdään helposti näin:

Jauhelihatacot valmistuvat vaivatta kaupan tacoista valmiskastikkeista.

  • Lisää poltetta tacoihin antaa Hot Taco -kastike. Valmiina myytävä meksikolaistyyppinen tomaattikastike on maustettu jalopeno-chilillä, sipulilla, viinietikalla, vihreällä chilillä, suolalla, sokerilla ja sitruunahapolla.
  1. Ruskista jauheliha. Mausta  jauheliha taco-mausteseoksella ja lisää vesi.
  2. Anna  kiehua hiljakseen noin 10 minuuttia.
  3. Täytä tacokuoret vihreällä salaatilla, jauhelihalla ja tomaattihakkeluksella. Kata tarjolle lisäksi ranskankermaa ja guacamolea.

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Tee itse soft-tacot eli tortillaletut


Kommentoi

Kommentoi juttua: Jauhelihatacot

Sinun täytyy kommentoidaksesi.