Reseptit

Jogurttihyytelö

Ainekset

  • 5 dl jogurttia

sokeria

  • 6 liivatelehteä
  • 1 dl sitruuna- tai marjamehua
  • 2 dl kuohukermaa
  • 4 dl mustikoita tai herukoita

Valmistusohje

Jogurttihyytelö
  1. Liota liivatelehdet kylmässä vedessä 5 minuuttia. Kuumenna mehu ja liuota siihen liivatelehdet. Jäähdytä seos, ennen kuin lisäät sen jogurttiin. Lisää marjat survottuina jogurttiin tai ripottele ne kokonaisina hyytelön väliin ja päälle.
  2. Vaahdota kerma, lisää jogurttiseokseen ja mausta sokerilla. Kaada seos annosvuokiin tai yhteen isoon vuokaan. Hyydytä jogurttihyytelö viileässä tai pakastimessa.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Jogurttihyytelö

Sinun täytyy kommentoidaksesi.