Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Kaali-pähkinäsalaatti

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
8  annosta

Ainekset

  • 400 g punakaalia
  • 400 g valkokaalia
  • 3 rkl hienonnettua persiljaa

Siemenseos:

  • 2 rkl kokonaisia kuorellisia manteleita
  • 2 rkl kurpitsansiemeniä
  • 2 rkl seesaminsiemeniä

kastike:

  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl omenaviinietikkaa
  • rouhittua mustapippuria
  • 1 rkl vaahterasiirappia
  • ½ sitruunan mehu

Valmistusohje

 

1. Leikkaa kaalit ohuiksi suikaleiksi ja sekoita ne hienonnetun persiljan kanssa. Paahda siemenseos kuivalla pannulla, ja rouhi seos tehosekoittimessa karkeaksi.

2. Sekoita kastikkeen ainekset ja valuta siemenseoksen kanssa salaattiin. Kääntele tasaiseksi. Anna maustua hetki.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Kaali-pähkinäsalaatti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.