Kaali-pähkinäsalaatti
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 8 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
- 400 g punakaalia
- 400 g valkokaalia
- 3 rkl hienonnettua persiljaa
Siemenseos:
- 2 rkl kokonaisia kuorellisia manteleita
- 2 rkl kurpitsansiemeniä
- 2 rkl seesaminsiemeniä
kastike:
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl omenaviinietikkaa
- rouhittua mustapippuria
- 1 rkl vaahterasiirappia
- ½ sitruunan mehu
Valmistusohje
1. Leikkaa kaalit ohuiksi suikaleiksi ja sekoita ne hienonnetun persiljan kanssa. Paahda siemenseos kuivalla pannulla, ja rouhi seos tehosekoittimessa karkeaksi.
2. Sekoita kastikkeen ainekset ja valuta siemenseoksen kanssa salaattiin. Kääntele tasaiseksi. Anna maustua hetki.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kaali-pähkinäsalaatti