Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Karitsaa marinadissa

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
10  annosta

Ainekset

  • 4 karitsan ulkofileetä
  • rasvaa ruskistamiseen
  • mustapippuria myllystä
  • merisuolaa myllystä

marinadi:

  • 2 rkl öljyä
  • rouhittua mustapippuria
  • 6 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 2 rkl Hoisin-kastiketta
  • 1 tl sweet chili-kastiketta
  • timjamia

tarjoiluun:

  • 4 dl karkeaa porkkanaraastetta
  • sydänsalaatin salaatinlehtiä

Valmistusohje

 

1. Ruskista huoneenlämpöiset ulkofileet ja kypsytä pannulla muutama minuutti. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita marinadi. Huuhtele pannu vesitilkalla ja lisää se marinadiin. Anna fileiden maustua marinadissa pari tuntia tai yön yli jääkaapissa. Kääntele lihapaloja maustumisen aikana.

2. Leikkaa fileet ohuiksi viipaleiksi ja siivilöi marinadi. Lisää porkkanaraaste marinadiin ja anna maustua 10 minuuttia. Laita muutama lihaviipale ja lusikallinen marinoitunutta raastetta salaatinlehdelle ja tarjoa noutopöydässä tai alkupalana.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Karitsaa marinadissa

Sinun täytyy kommentoidaksesi.