Reseptit

Karpalo-hasselpähkinähilloke

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
8  annosta

Ainekset

  • pieni pala tuoretta inkivääriä
  • 3 rkl hasselpähkinöitä
  • 200 g karpaloita
  • 2 dl sokeria
  • 0.5 dl vettä
  • 1 rkl punaviinietikkaa

Valmistusohje

Karpalo-hasselpähkinähilloke

1. Raasta inkivääri ja murskaa hasselpähkinät. Nosta kaikki ainekset kattilaan ja anna kiehua noin 10 minuuttia, kunnes karpalot hieman hajoavat ja seos sakeutuu.

2. Anna hillokkeen jäähtyä ja purkita puhtaaseen lasipurkkiin. Hilloke kiinteytyy jäähtyessään.

Vinkki: Makean kirpeä karpalohilloke sopii niin juustojen, riistan kuin maksapateenkin seurassa.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Karpalo-hasselpähkinähilloke

Sinun täytyy kommentoidaksesi.