Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Karpalo-riisisuklaat

Karpalo-riisisuklaa maistuu vieraillekin. Pekaanipähkinät ja kuivatut karpalot tuovat riisisuklaaseen mukavaa purutuntumaa. Pienet makeat suupalat sopivat aterian makeaksi lopetukseksi, kahvin, portviinin tai teekupposen kanssa.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
50  annosta

Ainekset

Karpalo-riisisuklaat

  • 200 g kookosrasvaa
  • 2 ½ dl tomusokeria
  • 1 ½ dl kaakaojauhetta
  • 1 l riisimuroja
  • 1 dl rouhittuja pekaanipähkinöitä
  • 1 ½ dl kuivattuja karpaloita karkeaksi leikattuina

Valmistusohje

Karpalo-riisisuklaat valmistuvat helposti näin:

1. Sulata kookosrasva. Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita hyvin.

2. Lusikoi massa pieniin karamelli- tai muffinivuokiin. Jäähdytä. Nosta karpalo-riisisuklaat huoneenlämpöön pari tuntia ennen tarjoilua.

Lue myös: Joulukarkit sopivat lahjaksi

Lue myös: Ilahduta makealla ruokalahjalla – itsetehty suklaa, tikkarit, mangonarut ja crinkle-keksit

Karpalo-riisisuklaat
Karpalo-riisisuklaa maistuu vieraillekin. Kuva: Kristiina Kurronen

Lue myös Anna.fi: Näin valmistat karpalo-granolaruudut


Kommentoi

Kommentoi juttua: Karpalo-riisisuklaat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.