Karpalo-riisisuklaat
Karpalo-riisisuklaa maistuu vieraillekin. Pekaanipähkinät ja kuivatut karpalot tuovat riisisuklaaseen mukavaa purutuntumaa. Pienet makeat suupalat sopivat aterian makeaksi lopetukseksi, kahvin, portviinin tai teekupposen kanssa.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 50 annosta
- Gluteeniton
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
Karpalo-riisisuklaat
- 200 g kookosrasvaa
- 2 ½ dl tomusokeria
- 1 ½ dl kaakaojauhetta
- 1 l riisimuroja
- 1 dl rouhittuja pekaanipähkinöitä
- 1 ½ dl kuivattuja karpaloita karkeaksi leikattuina
Valmistusohje
Karpalo-riisisuklaat valmistuvat helposti näin:
1. Sulata kookosrasva. Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita hyvin.
2. Lusikoi massa pieniin karamelli- tai muffinivuokiin. Jäähdytä. Nosta karpalo-riisisuklaat huoneenlämpöön pari tuntia ennen tarjoilua.
Lue myös: Joulukarkit sopivat lahjaksi
Lue myös: Ilahduta makealla ruokalahjalla – itsetehty suklaa, tikkarit, mangonarut ja crinkle-keksit
Lue myös Anna.fi: Näin valmistat karpalo-granolaruudut
Kommentoi
Kommentoi juttua: Karpalo-riisisuklaat