Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Kasviksilla höystetty chili con carne

Ainekset

  • 400 g naudan jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 2 rkl öljyä
  • 1 pss pakastettuja grillattuja Välimeren vihanneksia
  • 1 prk (500 g) chili-tomaattimurskaa
  • 3 rkl tomaattipyreetä
  • 2 dl vettä
  • 1 lihaliemikuutio
  • 1 ½ tl fariinisokeria
  • 1 tl valkosipulirouhetta
  • 1 tlk (400 g) kidneypapuja
  • (suolaa)

Valmistusohje

 

  • 4-6 annosta
  1. Kuori ja hienonna sipulit.
  2. Kuumenna öljy pannussa. Lisää sipulit ja kuullota hetken. Lisää jauheliha pannulle ja ruskista se. Lisää jäinen vihannessekoitus ja kääntele hetki, kunnes vihannekset sulavat.
  3. Lisää tomaattimurska ja pyree sekä vesi ja mausteet. Anna hautua 10-15 minuuttia.
  4. Lisää lopuksi valutetut kidneypavut ja hauduta vielä 5 minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa vettä ja suolaa.Tarjoa sellaisenaan pataruokana tai keitä lisäkkeeksi riisiä.
  • VINKKI: Jos haluat ruoasta tulisempaa, lisää joukkoon hieman punaista chilitahnaa.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kasviksilla höystetty chili con carne

Sinun täytyy kommentoidaksesi.