Kasviscurry

Kasviscurry 

60
min
4 annosta
30-60 min

Ainekset

1 pieni kukkakaali
2 dl pakasteherneitä
1 prk (285/ 170 g) esikeitettyjä kikherneitä
5 perunaa
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
2 rkl öljyä
1 tl kurkumaa
2 tl Garam masala-mausteseosta
1 tl suolaa
rouhittua mustapippuria
2 dl vettä
50-100 g baby-pinaattia

Jogurttikastike

2 dl turkkilaista jogurttia
1 tl jauhettua juustokuminaa
ripaus suolaa
1-2 rkl hienonnettua minttua

Valmistusohje

1. Paloittele kukkakaali ja nosta ne herneiden kanssa kiehuvaan veteen. Anna kiehua muutama minuutti. Huuhtele kasvikset kylmällä vedellä ja valuta. Huuhtele ja valuta kikherneet.

2. Kuori ja pilko perunat pieniksi paloiksi. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipuleita öljyssä hetki. Lisää pannulle perunat sekä mausteet. Kääntele aineksia muutama minuutti. Lisää vesi ja peitä pannu kannella. Anna hautua hiljalleen 12-15 minuuttia tai kunnes perunat tuntuvat haarukalla pistettäessä lähes kypsiltä.

3. Lisää pannulle kukkakaalit, herneet, kikherneet ja pinaatti. Anna ainesten kuumentua ja hautua kannen alla noin 5 minuuttia. Tarkista maku.

4. Mausta jogurtilla, juustokuminalla, suolalla ja tuoreella hienonnetulla mintulla. Tarjoa kastike padan kanssa.

Tunnisteet

Ateriatyyppi:
Raaka-aineet:
04.02.2013
Kotiliesi