Reseptit

Kasvispiiraat

Ainekset

pohjataikina

  • 100 g voita
  • 1 dl parmesaaniraastetta
  • 2.5 dl vehnä- tai hiivaleipäjauhoja
  • 0.5 dl vettä

Täyte

  • 150 g pehmeää vuohenjuustoa tai sinihomejuustomuruja
  • 5 dl kasviksia (esim. kieheutettua parsaa, kukka- tai parsakaalia, paahdettua paprikaa tai kirsikkatomaattia)
  • paistettuja sieniä

Valmistusohje

Kasvispiiraat

 

  1. Nypi rasva ja jauhot muruiseksi seokseksi. Lisää juusto ja vesi. Sekoita taikina ja painele muffinivuokaan piirakkapohjiksi. Pane jokaiselle teelusikallinen vuohenjuustoa.
  2. Kiehauta, valuta ja jäähdytä parsa ja kaali. Paahda halkaistuja, siemenettömiä tomaatteja ja paprikoita hetki 225-asteisessa uunissa, laske lämpötila 100 asteeseen ja kuivata puolisen tuntia. Lado kasvikset piirakkapohjille. Paista silputut sienet rasvassa ja lisää loppu vuohenjuusto pannulle.
  3. Lusikoi sieniseos vuokiin ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kasvispiiraat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.