Katkaraputartar

Katkaraputartar 

30
min
4 annosta
alle 30 min

Ainekset

noin 400 g perattuja, isoja katkaravun pyrstöjä
1 avokado
1 rkl sitruunamehua
merisuolaa myllystä
1 rkl mustapippuria myllystä
2 kevätsipulin vartta
silputtua tilliä

Lautaselle

salaatinlehti tai lohicarpaccio
1 avokado

Valmistusohje

Katkaraputartar tuo mainion lisän merelliseen ateriaan, tai ruokaisuutta salaattiin. Terveellinen avokado antaa tartarille kermaisen rakenteen ja herkullista makua.

1. Sulata ja valuta katkaravut. Silppua ravut pieneksi.

2. Avaa avokadot, poista kivet ja koverra hedelmä kuoresta. Leikkaa toisen hedelmäliha kuutioiksi ja sekoita rapusilppuun.

3. Mausta sitruunamehulla, suolalla, pippurilla ja silputulla kevätsipulilla.

4. Lusikoi seos lautasille asetettuun muottiin. Korista pinta tillisilpulla ja muutamalla ravunpyrstöllä. Anna painua hetki muotissa. Poista muotti ja tarjoa katkaraputartar lohicarpaccion tai salaatin ja avokadon kanssa.

Tunnisteet

Ateriatyyppi:
Raaka-aineet:
23.01.2014
Kotiliesi