Reseptit

Keittofilee

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • noin 700 g naudan sisäfileen keskiosaa
  • hyvää lihalientä tai vettä ja häränlihafondia ohjeen mukaan

Mausteliemi:

  • 1 rkl öljyä
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 4-6 valkosipulinkynttä
  • rouhittua mustapippuria
  • timjamia

kastike:

  • 100 g voita
  • 1 nippu persiljaa
  • valkosipulinkynnet mausteliemestä

Valmistusohje

Keittofilee

1. Kiehauta lihaliemi ja pane filee liemeen kiehumaan. Keitä kevyesti poreilevassa liemessä 20 minuuttia. Anna jäähtyä hetki.

2. Nosta filee liemestä ja paahda liha nopeasti grillissä. Voit tehdä keittovaiheen myös etukäteen. Sekoita mausteliemi ja pyörittele fileetä liemessä. Lihan voi tarjota lämpimänä tai kylmänä. Grillatun fileen voi antaa jäähtyä liemessään.

3. Tarjoa marinointiliemen valkosipulilla maustetun persiljavoikastikkeen kanssa.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Keittofilee

Sinun täytyy kommentoidaksesi.