Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Kesäkurpitsa-marmeladi

Ainekset

  • 500 g kesäkurpitsaa
  • 500 g vihreitä karviaisia
  • ( 2 kirpeää omenaa)
  • 2 sitruunaa
  • 1 dl vettä
  • 500 g hillosokeria

Valmistusohje

 

  1. Huuhdo ja halkaise kesäkurpitsat. Poista siemenet. Kuori ja lohko sitruunat ja omenat. Huuhdo karviaiset ja poista kannat.
  2. Mittaa ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä kunnes ainekset ovat pehmenneet ja hieman soseutuneet.
  3. Soseuta ainekset sosemyllyllä, tehosekoittajalla tai sauvasekoittimella.
  4. Kaada sose kattilaan ja lisää joukkoon hillosokeri. Keitä kymmenisen minuuttia. Kaada marmeladi puhtaisiin, kuumiin tölkkeihin ja sulje kansilla.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kesäkurpitsa-marmeladi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.