Reseptit

Keväinen couscoussalaatti

Ainekset

  • nippu vihreää parsaa
  • 2.5 dl couscous-ryynejä
  • 1 rkl öljyä
  • 1 tl suolaa
  • 2.5 dl vettä
  • 1.5 dl öljyä
  • 2 kpl valkosipulinkynttä
  • puolen sitruunan mehu
  • pussillinen pakasteherneitä
  • pala kurkkua
  • nippu retiisejä

Valmistusohje

Keväinen couscoussalaatti
  1. Taita parsoista huokoinen tyviosa pois. Huuhdo parsat ja keitä ne juuri ja juuri kypsiksi suolalla maustetussa vedessä 5-10 minuuttia. Kaada keitinvesi pois ja jäähdytä parsat huuhtomalla pikaisesti kylmällä vedellä. Paloittele parsat.
  2. Kaada kiehautettu, suolalla ja öljytilkalla maustettu vesi ryynien päälle. Sekoita sitruunamehulla ja puristetuilla valkosipulinkynsillä maustettu öljy ryyneihin.
  3. Kuutioi kurkku ja retiisit. Lisää ainekset ryynien joukkoon ja sekoita. Tarjoa vihreän salaatin kanssa.
  • Kylmänä tarjottava.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Keväinen couscoussalaatti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.