Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Kiinalainen possuwokki

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

  • 400 g porsaan ulkofileetä
  • tai sisäfileetä
  • 2 rkl öljyä
  • 1 kpl sipulia
  • 2 kpl valkosipulinkynsiä
  • 2 kpl paprikoita
  • pala kesäkurpitsaa
  • ananasviipaleita
  • minimaissia
  • bambusuikaleita

kastike:

  • 2 rkl maissitärkkelystä
  • 1 rkl fariinisokeria
  • 2 tl valkoviinietikkaa
  • 1 tl raastettua inkivääriä
  • 0.5 dl chiliketsuppia
  • 0.5 dl ananasmehua
  • 2 dl vettä
  • 1 rkl kanafondia
  • 2 tl soijakastiketta
  • rouhittua mustapippuria
  • (chilitahnaa)

Valmistusohje

 

  1. Leikkaa liha ja kasvikset suikaleiksi. Ruskista lihapalat vokissa. Lisää kasvikset joukkoon.
  2. Sekoita kastikeainekset ja kaada seos vokkiin. Sekoittele kunnes liha on kypsää.
  • vinkki: Possuvokin voi maustaa Hoi Sin-, luumu- tai mustapapukastikkeella.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kiinalainen possuwokki

Sinun täytyy kommentoidaksesi.