Kinkkuleivät
Kinkkuleivät saavat väliinsä buffalomozzarellaa ja prosciuttokinkkua. Lämpimät kinkkuleivät kruunaavat viikonlopun aamiaisen.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
Ainekset
Kinkkuleivät:
- 6 isoa maalaisleipäviipaletta
- 2 kananmunaa
- 3 dl maitoa
Kinkkuleipien väliin:
- 150 g buffalomozzarellaa
- 50 g prosciuttoviipaleita
- 1 ruukku rucolasalaattia
- ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Halkaise leivät kahteen osaan. Sekoita syvällä lautasella munat ja maito keskenään. Viipaloi mozzarella. Jaa mozzarella- ja kinkkuviipaleet sekä rucolasalaatti puolelle määrälle leivistä. Mausta leivät ripauksella suolaa ja rouhittua mustapippuria. Paina loput leivistä kansiksi.
2. Kasta leivät varovasti munamaitoon. Paahda leivät voileipä-grillissä tai vohveliraudalla. Voit myös paistaa kinkkuleivät pannulla nokareessa voita.
Kokeile myös muita maukkaita aamiaisreseptejä: Uppomunaleivät Brunssipiiraat Shakshuka eli Lähi-idän aamiaispannu Ruoka.fi: Kananmunatoast
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kinkkuleivät