Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Kinkkuleivät

Kinkkuleivät saavat väliinsä buffalomozzarellaa ja prosciuttokinkkua. Lämpimät kinkkuleivät kruunaavat viikonlopun aamiaisen.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

Kinkkuleivät:

  • 6 isoa maalaisleipäviipaletta
  • 2 kananmunaa
  • 3 dl maitoa

Kinkkuleipien väliin:

  • 150 g buffalomozzarellaa
  • 50 g prosciuttoviipaleita
  • 1 ruukku rucolasalaattia
  • ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

1. Halkaise leivät kahteen osaan. Sekoita syvällä lautasella munat ja maito keskenään. Viipaloi mozzarella. Jaa mozzarella- ja kinkkuviipaleet sekä rucolasalaatti puolelle määrälle leivistä. Mausta leivät ripauksella suolaa ja rouhittua mustapippuria. Paina loput leivistä kansiksi.

2. Kasta leivät varovasti munamaitoon. Paahda leivät voileipä-grillissä tai vohveliraudalla. Voit myös paistaa kinkkuleivät pannulla nokareessa voita.

Kokeile myös muita maukkaita aamiaisreseptejä: Uppomunaleivät Brunssipiiraat Shakshuka eli Lähi-idän aamiaispannu Ruoka.fi: Kananmunatoast

 

 


Kommentoi

Kommentoi juttua: Kinkkuleivät

Sinun täytyy kommentoidaksesi.