Kinuskikastike siirapista
Herkullinen kinuskikastike syntyy alle puolessa tunnissa. Tässä ohjeessa kinuskikastike tehdään siirapista, kermasta ja voista ja maustetaan jauhetulla inkiväärillä.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
Kinuskikastike siirapista:
- 1.5 dl kermaa
- 1.5 dl siirappia
- 1 rkl voita
- 1-2 tl inkivääriä
- vaniliinisokeria
Valmistusohje
- Kiehauta kaikki ainekset (paitsi ei vanilliinisokeria) ja kiehua hiljakseen noin 10-15 minuuttia.
- Mausta kinuskastike makusi mukaan vanilliinisokerilla.
- Tarjoa kinuskikastike kuumana kylmien karpaloiden, keitettyjen päärynöiden, jäätelön tai uuniomenoiden kanssa.
Vinkit:
Käytä vähälaktoosiseen kastikkeeseen Hyla-kermaa ja laktoositonta margariinia.
Viimeistele omenainen lettukakku kinuskikastikkeella.
Voit tarjota kinuskikastikkeen vaikkapa karpalojäädykkeen kastikkeen. Katso karpalojäädykkeen resepti Anna.fi:stä.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kinuskikastike siirapista