Kreikkalaiset salaattimaljat
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
- 4 kypsää tomaattia
- 1 vihreä paprika
- 1 kurkku
- 1 punasipuli
- 200 g kreikkalaista fetajuustoa
- 12 mustaa kalamata-oliivia
- 2 rkl hienonnettua tuoretta oreganoa
kastike:
- 3 rkl oliiviöljyä
- 0.5 rkl punaviinietikkaa
- ripaus sormisuolaa ja rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Halkaise tomaatit, poista kannat ja pilko kuutioiksi. Halkaise paprika, poista siemenet ja kannat ja leikkaa kurkun ja kuoritun punasipulin kanssa pieniksi paloiksi.
2. Paloittele fetajuusto. Sekoita kastikeainekset. Nosta kulhoon ainekset ja valuta päälle kastike. Nostele maut varovaisesti sekaisin.
3. Annostele salaatti ja tarjoa heti.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kreikkalaiset salaattimaljat