Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Kupliva hedelmäjuoma

Kupliva hedelmäjuoma syntyy vain kahdesta aineksesta. Hedelmämehusta ja kivennäisvedestä. Kokeile juoman maustajana esimerkiksi mangomehua. Kupliva hedelmä juoma sopii mainiosti vaikkapa brunssin alkuun alkoholittomana tervetulojuomana.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

Kupliva hedelmäjuoma

  • 500 ml mango-passion juomaa (Chiquita)
  • 1 l kivennäisvettä

Valmistusohje

1. Jäähdytä mehu ja kivennäisvesi viileiksi jääkaapissa. Laita juomat kylmään jo edellisenä päivänä.

2. Jaa tarjoilupulloihin tai laseihin tasaisesti ensin hedelmämehua, esimerkiksi mangopassion- juomaa. Täytä pullot tai lasit juuri ennen tarjoilua viileällä kivennäisvedellä.

Kupliva hedelmäjuoma
© Kristiina Kurronen/Otavamedia

Katso myös: Kesän paras alkoholiton booli – ota talteen baarimestarin ohje!

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Poreileva mansikkadrinkki

 


Kommentoi

Kommentoi juttua: Kupliva hedelmäjuoma

Sinun täytyy kommentoidaksesi.