Kurkkuveneet
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 8 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Vegaaninen
Ainekset
- 4 avomaankurkkua tai
- 1 kokonainen kurkku
- 0.5 tl suolaa
- 2 tl sokeria
- 1 rkl väkiviinaetikkaa
- 2 rkl hienonnettuja yrttejä, esim. korianteria, persiljaa ja rakuunaa
Valmistusohje
1. Pese ja kuori kurkut ohuelti. Leikkaa kurkut kapeiksi veneiksi ja nosta tarjoiluastiaan.
2. Sekoita suolaa, sokeria ja etikkaa pienessä kupissa, kunnes mausteet sulavat. Ripottele kurkkujen pinnalle hienonnettuja yrttejä ja valuta päälle makuliemi.
3. Anna kurkkujen maustua viileässä vähintään puoli tuntia ennen tarjoilua.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kurkkuveneet