Reseptit

Kurpitsasalaatti

Ainekset

  • 2 l kurpitsakuutioita

liemi:

  • 1.5 dl väkiviinaetikkaa
  • 3 dl vettä
  • 500-600 g sokeria
  • kokonaisia kanelitankoja
  • 0.5 tl kokonaisia valkopippureita
  • 0.5 tl neilikoita
  • vähän muskottikukkaa
  • sitruunan kuorta
  • 1.5 dl sitruunan mehua

Valmistusohje

Kurpitsasalaatti
  1. Kuori hyvin pestyt sitrruunat perunankuorimaveitsellä ja suikaloi keltaiset kuoret. Keitä mausteliemen muut ainekset paitsi ei sitruunan mehua. Lisää kurpitsakuutiot ja keitä ne hiljalleen läpikuultaviksi.
  2. Lisää jäähtyneeseen liemeen sitruunan mehu. Tölkitä kurpitsasalaatti.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kurpitsasalaatti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.