Kvinoa-nokkossalaatti
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
- 2 dl kvinoaa
- 4 dl vettä
- 0.5 tl suolaa
- 200 g papuja tai nippu vihreää parsaa
- 1 dl ryöpättyä nokkosta
- 200 g miniluumutomaatteja
Kastike
- 1 dl öljyä
- puolen sitruunan mehu
- 1 tl merisuolaa ja mustapippuria myllystä
- 1 silputtu punasipuli
- 1 dl rouhittua cashewpähkinää
Valmistusohje
Kvinoa-nokkossalaatti
Kvinoa-nokkossalaatti on ruokaisa lounassalaatti, joka saa keväistä makua kiehautetusta nokkosesta.
1. Huuhdo kvinoaryynit ja lisää ne kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen. Keitä noin 15 minuuttia. Valuta ja jäähdytä.
2. Ryöppää pavut tai parsanvarret. Jäähdytä ja paloittele. Halkaise tomaatit. Silppua nokkoset.
3. Sekoita salaattiainekset ja sekoita ne kvinoan joukkoon. Sekoita kaikki ainekset salaatiksi.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kvinoa-nokkossalaatti