Reseptit

Lämmin mansikkakeitto ja hunajavaahto

Ainekset

  • 1 l laimennettua mansikkamehua
  • 3 rkl perunajauhoja
  • 1 kpl limetin mehu ja kuori
  • 2 rkl sokeria
  • 250 g tuoreita tai pakastemansikoita

Hunajavaahto:

  • 2 dl kevyt vispikermaa
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 tl vaniljasokeria

Valmistusohje

Lämmin mansikkakeitto ja hunajavaahto
  1. Mittaa mehu ja perunajauhot kattilaan. Pese limetti huolellisesti. Raasta limetin kuori
  2. ja purista hedelmästä mehu. Lisää ne kattilaan.
  3. Kuumenna keittoa samalla kevyesti sekoittaen. Anna keiton kiehahtaa ja nosta se jäähtymään. Lisää lämpimään keittoon viipaloidut tuoreet tai hieman kohmeiset pakastemansikat. Ripottele keiton pinnalle hieman sokeria kuortumisen estämiseksi.
  4. Valmista hunajavaahto. Vaahdota kevyt vispikerma ja mausta hunajalla ja vaniljasokerilla. Tarjoile lämpimän mansikkakeiton kanssa.
  • Mehuja ja marjoja tai hedelmiä vaihtelemalla saat aikaan uudenlaisia helppoja ja nopeita jälkiruokia tai välipaloja.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Lämmin mansikkakeitto ja hunajavaahto

Sinun täytyy kommentoidaksesi.