Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Lämmin peruna-sipulisalaatti

Parempaa tapaa hyödyntää tähteelle jääneet varhaisperunat tuskin löytyy. Lämmin peruna-sipulisalaatti valmistuu letkeästi muurikalla paistaen. Paistos sopii lisukkeeksi grilliruoille ja taipuu kokonaiseksi ateriaksi lisäämällä joukkoon esimerkiksi makkaran paloja.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
8  annosta

Ainekset

Lämmin peruna-sipulisalaatti:

  • 1 kg keitettyjä uusia perunoita
  • 1 fenkoli
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 nippu uutta sipulia varsineen
  • 1 luomusitruunan raastettu kuori
  • ripaus sormisuolaa

Valmistusohje

Lämmin peruna-sipulisalaatti valmistuu helposti näin:

1. Kuori ja lohko jäähtyneet perunat. Halkaise fenkoli ja poista kanta. Leikkaa suikaleiksi. Hienonna sipulit varsineen. Lämmitä muurikalla öljyä ja lisää perunat. Kääntele, kunnes perunat saavat väriä.

2. Lisää fenkolit ja sipulit. Mausta sitruunan kuorella ja suolalla. Nosta pannu syrjään ja lisää joukkoon loput öljystä.

Katso myös: Perunasalaatti x 5

Katso myös Anna.fi/ruoka: Grillattu perunasalaatti


Kommentoi

Kommentoi juttua: Lämmin peruna-sipulisalaatti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.