Lehtikaaliletut
Kokeile lehtikaalilettuja pinaattilettujen vaihtoehtona. Voimakkaanmakuista ja C-vitamiinipitoista lehtikaalia kannattaa suosia ruoanlaitossa muutenkin.
- Kasvis
Ainekset
- 100 g lehtikaalia
- 1 pieni sipuli varsineen
- 1 rkl rypsiöljyä
- 4 dl maitoa
- 2 munaa
- 1.5 dl vehnäjauhoja
- 1 dl ohrajauhoja
- ¼ tl suolaa
- ¼ tl raastettua muskottipähkinää
- ¼ tl rouhittua mustapippuria
- pullomargariinia paistamiseen
Valmistusohje
1. Kuori ja hienonna sipuli, suikaloi lehtikaali ja kuullota molemmat öljyssä pannulla. 2. Sekoita jauhot maitoon, lisää munat ja muut aineet ja vatkaa tasaiseksi. 3. Anna turvota puolisen tuntia. 4. Paista pieniä tai isoja lettuja pinnoitetulla pannulla. 5. Tarjoa porkkana- ja punajuuriraasteen ja puolukkasurvoksen tai miedosti sokeroidun omenasoseen kera.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Lehtikaaliletut