Reseptit

Lohikupposet

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

  • 12 paahtoleipäviipaletta
  • tilkka öljyä

lohitäyte:

  • 250 g graavisuolattua lohta
  • 1 dl ranskankermaa
  • nokare wasabi- tai piparjuuritahnaa
  • roomansalaatin lehtiä
  • tilliä

Valmistusohje

Lohikupposet
  • valmistusaika 30 minuuttia
  1. Poista paahtoleipäviipaleista kuoret. Kostuta leipäpaloja öljyllä. Painele viipaleet pieniin uunivuokiin tai muffi nipellille. Kuumenna 200-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Anna jäähtyä.
  2. Mittaa kala, kerma ja piparjuuritai wasabi-tahna tehosekoittimeen. Pyöräytä tahnaksi.
  3. Jaa lohitahna kupposiin. Korista salaatinlehdellä ja tillillä.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Lohikupposet

Sinun täytyy kommentoidaksesi.