Reseptit

Tyrnivispipuuro

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 8 dl vettä
  • 2 dl spelttipuurojauhoja
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 dl sokeria
  • 1 dl tyrnitäysmehua
  • 3 rkl kuivattua tyrnijauhetta

Valmistusohje

Maalaistyrnivispipuuro

1. Kiehauta vesi. Vatkaa joukkoon spelttipuurojauhot, suola ja sokeri.

2. Anna puuron hautua miedolla lämmöllä 10 minuuttia välillä sekoittaen.

3. Sekoita puuroon tyrnimehu ja marjajauhe. Anna puuron jäähtyä.

4. Vatkaa viileä puuro kuohkeaksi sähkövatkaimella.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Tyrnivispipuuro

Sinun täytyy kommentoidaksesi.