Reseptit

Makkaraborssi

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 1 ½ l vettä
  • 1 pss kuivattuja borssikeittoaineksia
  • 1 liha- tai kasvisliemikuutio
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 4 perunaa
  • 125 g makkaraa tai palvikinkkua
  • ½ tl mustapippuria

koristeluun:

  • persiljaa

Valmistusohje

Makkaraborssi

  1. Kiehauta vesi ja lisää borssikeittoainekset sekä liemikuutio. Keitä 15 minuuttia.
  2. Silppua valkosipulinkynnet. Leikkaa makkara suikaleiksi ja lisää suikaleet, kuutioidut perunat ja valkosipulisilppu keittoon. Keitä 5 minuuttia. Mausta pippurilla ja tarkista maku. Tarjoa smetanan tai raejuuston kanssa.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Makkaraborssi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.