Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Mangocava

Mangocava on ihanan raikas, kupliva juhlajuoma. Se sopii tarjottavaksi brunsseilla tai juhlavan lounaan alkujuomana.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
1  annos

Ainekset

Mangocava

  • 1 dl mangonektaria
  • 1 dl kuivaa kuohuviiniä, cava

Valmistusohje

Mangocava tehdään näin:

  1. Kaada kuohuviinilasit puolilleen mangonektaria.
  2. Täytä lasit juuri ennen tarjoilua hyvin jäähdytetyllä kuivalla kuohuviinillä, esimerkiksi cavalla.
Mangocava
Ihanan raikas alkujuoma syntyy mangomehusta ja cavasta.

Katso myös: Ammattilainen neuvoo – tällainen on boolin peruskaava

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Satsuma-kuohuva


Kommentoi

Kommentoi juttua: Mangocava

Sinun täytyy kommentoidaksesi.