Mansikoita ja vaniljahaudutettua raparperia
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
- 16 mansikkaa puolitettuna
- 450 g raparperia
- 120 g sokeria
- 1 vanilijatangon siemenet
kermavaahto:
- 2 dl kuohukermaa
- 1 vaniljatanko
- 1-2 rkl sokeria
Valmistusohje
- Kuori raparperi ja leikkaa 2 -3 cm:n paloiksi. Halkaise vaniljatanko. Ota vaniljan siemenet talteen veitsenkärjellä kaapien.
- Mittaa raparperipalat, sokeri ja vaniljansiemenet mikrokulhoon. Kypsennä mikrossa 2/3 osateholla kunnes raparperipalat ovat juuri pehmenneet. Jäähdytä.
- Sekoita sokeri ja vanilja kermaan ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Mansikoita ja vaniljahaudutettua raparperia