Reseptit

Marinoidut valkosipulinkynnet

Ainekset

  • 500 g valkosipulia
  • 5 dl vettä
  • 1 rkl karkeaa suolaa

liemi:

  • 1 dl valkoviinietikkaa
  • 0.5 dl sokeria
  • 1 laakerinlehti
  • 10 valkopippuria
  • 2 rkl öljyä
  • tilliä

Valmistusohje

Marinoidut valkosipulinkynnet
  1. Irrota valkosipulinkynnet toisistaan ja keitä suolalla maustetussa vedessä hieman koviksi.
  2. Nosta valkosipulinkynnet tölkkiin ja kaada kuuma, kiehautettu liemi kynsien päälle. Leikkaa purkkiin vielä tilliä ja sulje kansi.
  • Osan sokerista voit korvata hunajalla, esimerkiksi 1/4 dl sokeria ja 2 rkl hunajaa.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Marinoidut valkosipulinkynnet

Sinun täytyy kommentoidaksesi.