Marinoidut valkosipulinkynnet
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
- 500 g valkosipulia
- 5 dl vettä
- 1 rkl karkeaa suolaa
liemi:
- 1 dl valkoviinietikkaa
- 0.5 dl sokeria
- 1 laakerinlehti
- 10 valkopippuria
- 2 rkl öljyä
- tilliä
Valmistusohje
- Irrota valkosipulinkynnet toisistaan ja keitä suolalla maustetussa vedessä hieman koviksi.
- Nosta valkosipulinkynnet tölkkiin ja kaada kuuma, kiehautettu liemi kynsien päälle. Leikkaa purkkiin vielä tilliä ja sulje kansi.
- Osan sokerista voit korvata hunajalla, esimerkiksi 1/4 dl sokeria ja 2 rkl hunajaa.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Marinoidut valkosipulinkynnet