Reseptit

Marinoitu naudanfilee

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

  • 500 g marmoroitunutta naudan ulkofileetä

marinadi:

  • 0.5 dl öljyä
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 2 tl rouhittua mustapippuria
  • tuoreita rosmariinin tai timjamin oksia
  • 4-6 valkosipulinkynttä

Valmistusohje

Marinoitu naudanfilee
  • marinointiaika yön yli

 

  • Ruskista fileen pinta. Kypsennä 15-20 minuuttia 200-asteisessa uunissa. Anna hetken jäähtyä. Kaada päälle marinadi ja anna maustua jääkaapissa yön yli. Kääntele lihapalaa pari kertaa maustumisen aikana. Tarjoa kylmänä erittäin ohuiksi viipaleiksi leikattuna esim. pähkinäisen papunuudelin kanssa.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Marinoitu naudanfilee

Sinun täytyy kommentoidaksesi.