Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Marinoitu papu-perunasalaatti

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Marinoitu papu-perunasalaatti

  • 800 g pientä perunaa
  • pakettia kotijuustoa
  • 400 g vihreitä papuja
  • erilaisia salaatteja

marinointikastike:

  • 1 dl oliiviöljyä
  • 0.5 dl vaalea balsamicoa
  • 1 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 1 dl ruohosipulisilppua
  • 0.5 dl tuoretta oreganoa silputtuna

Valmistusohje

 

  1. Keitä perunat ja pavut kypsiksi. Jäähdytä. Kuori perunat, jos kuori on paksu. Pilko perunat pieniksi ja leikkaa pavut kahteen osaan. Leikkaa tuorejuusto viipaleiksi. Sekoita kasvikset ja juusto varovasti keskenään.
  2. Valmista marinointikastike sekoittamalla kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Kaada kastike perunoiden, papujen ja juuston päälle. Anna marinoitua kannen alla jääkaapissa seuraavaan päivään.
  3. Revi erilaisia salaatinlehtiä tarjoiluastiaan. Kaada papu-perunasalaatti salaatinlehti pedille, koristele tuoreella oreganolla ja tarjoile.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Marinoitu papu-perunasalaatti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.