Marinoitu papu-perunasalaatti
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Kevyt
Ainekset
Marinoitu papu-perunasalaatti
- 800 g pientä perunaa
- pakettia kotijuustoa
- 400 g vihreitä papuja
- erilaisia salaatteja
marinointikastike:
- 1 dl oliiviöljyä
- 0.5 dl vaalea balsamicoa
- 1 tl suolaa
- 0.5 tl mustapippuria
- 1 dl ruohosipulisilppua
- 0.5 dl tuoretta oreganoa silputtuna
Valmistusohje
- Keitä perunat ja pavut kypsiksi. Jäähdytä. Kuori perunat, jos kuori on paksu. Pilko perunat pieniksi ja leikkaa pavut kahteen osaan. Leikkaa tuorejuusto viipaleiksi. Sekoita kasvikset ja juusto varovasti keskenään.
- Valmista marinointikastike sekoittamalla kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Kaada kastike perunoiden, papujen ja juuston päälle. Anna marinoitua kannen alla jääkaapissa seuraavaan päivään.
- Revi erilaisia salaatinlehtiä tarjoiluastiaan. Kaada papu-perunasalaatti salaatinlehti pedille, koristele tuoreella oreganolla ja tarjoile.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Marinoitu papu-perunasalaatti