Mausteiset lammasvartaat
Mausteisen rapeat lammasvartaat syntyvät helposti grillissä! Tarjoile lämmitetetyn vehnätortillan välissä rucolalla ja ranskankermakastikkeella höystettynä.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
Ainekset
Mausteiset lammasvartaat:
- noin 700 g lampaan ulkofileetä
Mausteseos:
- 2 hyvin hienonnettua valkosipulinkynttä
- 1 rkl sinapinsiemeniä
- 1 tl paprikajauhetta
- 0.5 tl harissatahnaa
- 2 rkl oliiviöljyä
Lisäksi:
- 4 vehnätortillaa
- rucolaa
- 1 prk (150 g) ranskankermaa
- sitruunalohkoja
Valmistusohje
Mausteiset lammasvartaat grillataan näin:
1. Sekoita mausteseos ja hiero se fileiden pintaan. Anna maustua viileässä muutaman tunnin.
2. Nosta liha huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen grillaamista. Leikkaa ulkofileet poikkisyin kahdeksaksi ohueksi pihviksi ja pujottele ne grillivartaisiin.
3. Grillaa vartaita kuumassa grillissä noin kaksi minuuttia per puoli.
4. Lämmitä tortillat pikaisesti grillissä ja nostele päälle rucolanlehtiä ja lämpimät mausteiset lammasvartaat. Tarjoile kastikkeena notkistettua ranskankermaa ja sitruunalohkoja.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Mausteiset lammasvartaat