Meetvurstitahna

Meetvurstitahna 

30
min
4 annosta
alle 30 min

Ainekset

100 g meetvurstia
200 g tuorejuustoa
hapanleipäviipaleita
kevätsipulia

Valmistusohje

  1. Suikaloi tai kuutioi makkara ja sekoita juuston joukkoon. Juusto voi olla maustettua pippuri-sipuliyrtti- tai valkosipulijuustoa.
  2. Levitä tahna leiville ja korista sipulilla. Tarjoa huikopalana.
  • Viinisuositus: Vauhdinantajaksi, ruoanlaittoviiniksi ja kyytipojaksi meetvurstileiville sopii samppanja Blondel Brut Carte d’Or. Tunnelman kohottamisen lisäksi samppanjan kuplat pitävät viinin ryhdikkäänä suolaisen meetvurstin kanssa.

Tunnisteet

Ruokavalio:
Ateriatyyppi:
Raaka-aineet:
27.11.2007
Kotiliesi