Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Minikokoiset pekonimuffinit

Nämä muistuvat suolaiset muffinit täytetään pekonilla, cheddarjuustolla, chilikastikkeella ja viimeistellään oreganolla.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
18  annosta

Ainekset

Minikokoiset pekonimuffinit

  • 5 viipaletta pekonia
  • 100 g kypsytettyä cheddarjuustoa palana
  • 2 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl oreganoa
  • 2 munaa
  • 1 dl maitoa
  • 2 rkl chilikastiketta

Valmistusohje

Minikokoiset pekonimuffinit

Minikokoiset pekonimuffinit valmistuvat helposti näin:

1. Leikkaa pekonit pieniksi paloiksi ja paahda kuivalla teflonpannulla rapeiksi. Raasta juusto karkeaksi raasteeksi. Sekoita kuivat aineet.
2. Vatkaa kulhossa munat, maito ja chilikastike. Lisää joukkoon puolet pekonista, juustoraaste sekä kuivat aineet. Sekoita tasaiseksi. Nosta pienet paperiset muffinivuoat minimuffinipellin syvennyksiin ja jaa taikina vuokiin. Ripottele päälle loput pekonimuruset.
3. Paista pekonimuffinit 200-asteisessa uunin keskitasossa noin 12 minuuttia.

Vinkki: Tarjoa minikokoiset muffinit noutopöydän pikkusuolaisina.

Lue myös Anna.fi: Muffinit sopivat niin arkeen kuin juhlaan, makeina tai suolaisina – löydä uusi suosikkireseptisi, jolla onnistut varmasti


Kommentoi

Kommentoi juttua: Minikokoiset pekonimuffinit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.