Minikokoiset pekonimuffinit
Nämä muistuvat suolaiset muffinit täytetään pekonilla, cheddarjuustolla, chilikastikkeella ja viimeistellään oreganolla.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 18 annosta
Ainekset
Minikokoiset pekonimuffinit
- 5 viipaletta pekonia
- 100 g kypsytettyä cheddarjuustoa palana
- 2 ½ dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl oreganoa
- 2 munaa
- 1 dl maitoa
- 2 rkl chilikastiketta
Valmistusohje
Minikokoiset pekonimuffinit valmistuvat helposti näin:
1. Leikkaa pekonit pieniksi paloiksi ja paahda kuivalla teflonpannulla rapeiksi. Raasta juusto karkeaksi raasteeksi. Sekoita kuivat aineet.
2. Vatkaa kulhossa munat, maito ja chilikastike. Lisää joukkoon puolet pekonista, juustoraaste sekä kuivat aineet. Sekoita tasaiseksi. Nosta pienet paperiset muffinivuoat minimuffinipellin syvennyksiin ja jaa taikina vuokiin. Ripottele päälle loput pekonimuruset.
3. Paista pekonimuffinit 200-asteisessa uunin keskitasossa noin 12 minuuttia.
Vinkki: Tarjoa minikokoiset muffinit noutopöydän pikkusuolaisina.
Lue myös Anna.fi: Muffinit sopivat niin arkeen kuin juhlaan, makeina tai suolaisina – löydä uusi suosikkireseptisi, jolla onnistut varmasti
Kommentoi
Kommentoi juttua: Minikokoiset pekonimuffinit