Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Mummolan mehevä pullapiirakka

Raparperipiirakka pullataikinasta tuo mehevällä herkullisuudellaan mieleen lapsuuden muistot. Katso tästä mummolan mehevän pullapiirakan resepti.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
25  annosta

Ainekset

Raparperipiirakka pullataikinasta:

  • 2.5 dl pullataikinaa
  • 1 dl raparperipaloja
  • 1 dl sokeria

Raparperipiirakan täyte:

  • 6 kpl munia
  • 2 dl kevytkermaa
  • 1 rkl vaniljasokeria

Valmistusohje

Raparperipiirakka pullataikinasta leivotaan näin:

1. Valmista pullataikina 2,5 dl:aan maitoa. Kauli kohonnut taikina uunipannulle.

2. Levitä raparperipalat piirakkapohjalle ja sirottele sokeri päälle.

3. Sekoita munat, kerma ja vaniljasokeri. Kaada seos piirakan päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Raparperi avaa kesän satokauden


Kommentoi

Kommentoi juttua: Mummolan mehevä pullapiirakka

Sinun täytyy kommentoidaksesi.