Mummolan mehevä pullapiirakka
Raparperipiirakka pullataikinasta tuo mehevällä herkullisuudellaan mieleen lapsuuden muistot. Katso tästä mummolan mehevän pullapiirakan resepti.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 25 annosta
Ainekset
Raparperipiirakka pullataikinasta:
- 2.5 dl pullataikinaa
- 1 dl raparperipaloja
- 1 dl sokeria
Raparperipiirakan täyte:
- 6 kpl munia
- 2 dl kevytkermaa
- 1 rkl vaniljasokeria
Valmistusohje
Raparperipiirakka pullataikinasta leivotaan näin:
1. Valmista pullataikina 2,5 dl:aan maitoa. Kauli kohonnut taikina uunipannulle.
2. Levitä raparperipalat piirakkapohjalle ja sirottele sokeri päälle.
3. Sekoita munat, kerma ja vaniljasokeri. Kaada seos piirakan päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Raparperi avaa kesän satokauden
Kommentoi
Kommentoi juttua: Mummolan mehevä pullapiirakka