Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Munakoisokaviaari

Ainekset

  • 1 munakoiso
  • 1 pieni sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 1 rkl hienonnettua basilikaa
  • ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
  • 2 rkl oliiviöljyä

Valmistusohje

 

1. Pistele munakoisoon haarukalla reikiä ja kääri folioon. Nosta 200- asteiseen uuniin kypsymään noin tunniksi, kunnes se on todella kypsä. Kokeile kypsyyttä haarukalla.

2. Kaavi pehmennyt munakoison sisus kulhoon. Lisää joukkoon kuorittu ja paloiteltu sipuli, valkosipulinkynsi, sitruunamehu ja hienonnettu basilika. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Aja tasaiseksi soseeksi. Notkista oliiviöljyllä.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Munakoisokaviaari

Sinun täytyy kommentoidaksesi.