Musta-aronia-raparperihillo
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
- 1 kg mustamarja-aroniamassaa tai kokonaisia marjoja
- 1 kg raparperia
- 500 g hillosokeria
Valmistusohje
Ohjeella valmistat noin 2 litraa musta-aronia-raparperihilloa.
1. Perkaa marjat ja huuhtele. Nosta massa tai marjat kattilaan pilkotun raparperin kanssa. Keitä aineksia, kunnes ne pehmenevät.
2. Soseuta sauvasekoittimella. Lisää sokeri samalla sekoittaen. Keitä hilloa noin 10 minuuttia välillä sekoittaen. Kaada hillo puhdistettuihin ja kuumennettuihin lasipurkkeihin. Sulje heti kansilla ja anna jäähtyä. Säilytä musta-aronia-raparperihillo viileässä.
Resepti: Eira Kuitu, Kauhajoki
Kommentoi
Kommentoi juttua: Musta-aronia-raparperihillo