Reseptit

Musta-aronia-raparperihillo

Ainekset

  • 1 kg mustamarja-aroniamassaa tai kokonaisia marjoja
  • 1 kg raparperia
  • 500 g hillosokeria

Valmistusohje

Musta-aronia-raparperihillo

Ohjeella valmistat noin 2 litraa musta-aronia-raparperihilloa.

1. Perkaa marjat ja huuhtele. Nosta massa tai marjat kattilaan pilkotun raparperin kanssa. Keitä aineksia, kunnes ne pehmenevät.

2. Soseuta sauvasekoittimella. Lisää sokeri samalla sekoittaen. Keitä hilloa noin 10 minuuttia välillä sekoittaen. Kaada hillo puhdistettuihin ja kuumennettuihin lasipurkkeihin. Sulje heti kansilla ja anna jäähtyä. Säilytä musta-aronia-raparperihillo viileässä.

Resepti: Eira Kuitu, Kauhajoki


Kommentoi

Kommentoi juttua: Musta-aronia-raparperihillo

Sinun täytyy kommentoidaksesi.