Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Mustaherukkatuorepuuro

Mustaherukkatuorepuuro on maukas raakapuuro, joka sekoitetaan jogurtista, mustaherukoista, kaurahiutaleista, siemenistä ja manteleista.

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Mustaherukkatuorepuuro:

  • 0.5 dl ruskeita manteleita
  • 1 rkl pellavansiemeniä
  • 1 rkl seesaminsiemeniä
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • 0.5 dl kauraleseitä
  • 3 dl pakastemustaherukoita
  • 3 dl maustamatonta jogurttia
  • 0.5 dl täysruokosokeria

Valmistusohje

Mustaherukkatuorepuuro valmistuu näin helposti:

Mustaherukkatuorepuuro on kiireisen aamun pelastaja, kun sen laittaa turpoamaan jääkaappiin  jo edellisenä iltana.

1. Nosta mantelit ja siemenet teholeikkuriin ja jauha hienoksi. Kaavi seos kulhoon ja lisää hiutaleet ja leseet.

2. Sulata mustaherukat ja survo karkeaksi. Lisää jogurtin ja sokerin kanssa pähkinä-hiutaleseokseen. Sekoita ainekset huolella.

3. Anna mustaherukkatuorepuuron turvota vähintään 30 minuuttia tai yön yli.

Kokeile myös muita maukkaita puuroreseptejä: Vadelmainen tuorepuuro Mysli-kaurapuuro Marjapuuro uunissa

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Tattarituorepuuro


Kommentoi

Kommentoi juttua: Mustaherukkatuorepuuro

Sinun täytyy kommentoidaksesi.