Reseptit

Mustapapu-hummus

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
5  annosta

Ainekset

  • 1 prk (380 g) esikeitettyjä mustapapuja
  • 2 murskattua valkosipulinkynttä
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 1.5 rkl tahinitahnaa
  • ¾ tl jauhettua juustokuminaa
  • 0.5 tl suolaa
  • ¼ tl cayennepippuria
  • 2 rkl oliiviöljyä

Valmistusohje

Mustapapu-hummus

1. Huuhtele ja valuta purkkipavut. Soseuta pavut tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi. Lisää loput aineet ja soseuta helposti levittyväksi, tasaiseksi tahnaksi.

2. Nosta hummus tarjoiluastiaan ja valuta päälle hieman oliiviöljyä. Levite säilyy noin 4 vuorokautta jääkaapissa.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Mustapapu-hummus

Julia

Hyvä resepti! Kiitos

Sokerihiiri

Onneksi nämä reseptit säilyvät täällä netissä pitkään, kun vasta nyt löysin tämänkin. Tykkään!

Crisse

Olen keitellyt lemppareitani mustapapuja ja ym. papuja vuosikausia eteläamerikkalaiseen ja afrikkalaiseen tyylin, mutta nyt olen siirtymässä lähi-Idän resepteihin eli hummukseen ja sen muunnelmiin. Papu-energialla teimme tuolloin raskasta työtä ja aina riitti puhtia. Maissiin yhdistettynä samalla aterialla saimme tosi laadukasta proteiinia. ”Papua” riitti. Kokeilkaa!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.