Mustapapukastike (Frijoles negros)
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
- noin 200 g mustapapuja tai ruskeita papuja
- 2 l vettä
Salsa
- kypsät pavut
- 1 rkl öljyä
- ½ punasipuli
- 1 puristettu valkosipulinkynsi
- 2 säilöttyä chiliä
- merisuolaa myllystä
- 1 limetin mehu ja raastettu kuori
Valmistusohje
1. Liota, keitä ja valuta pavut tai käytä huuhdottuja ja valutettuja säilykepapuja.
2. Silppua sipuli ja kuullota öljyssä. Lisää sipulit, silputut chilit ja muut ainekset papuihin ja anna maustua jääkaapissa muutama tunti tai yön yli. Seoksen voi tarjota sellaisenaan tai tehosekoittimessa pyöräytettynä kastikkeena.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Mustapapukastike (Frijoles negros)
Nyt on mainoksia niin paljon ettei reseptiä näy.
Löytyi pelkät ainekset eikä ollenkaan miten tehdään mustapapukastike, sen sijaan sairaasti mainoksia
Hei Aulikki, valmistusohje löytyy, kun klikkaat ainekset-välilehden viereistä ohje-välilehteä.