Reseptit

Mustapapukastike (Frijoles negros)

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • noin 200 g mustapapuja tai ruskeita papuja
  • 2 l vettä

Salsa

  • kypsät pavut
  • 1 rkl öljyä
  • ½ punasipuli
  • 1 puristettu valkosipulinkynsi
  • 2 säilöttyä chiliä
  • merisuolaa myllystä
  • 1 limetin mehu ja raastettu kuori

Valmistusohje

Mustapapukastike (Frijoles negros)

1. Liota, keitä ja valuta pavut tai käytä huuhdottuja ja valutettuja säilykepapuja.

2. Silppua sipuli ja kuullota öljyssä. Lisää sipulit, silputut chilit ja muut ainekset papuihin ja anna maustua jääkaapissa muutama tunti tai yön yli. Seoksen voi tarjota sellaisenaan tai tehosekoittimessa pyöräytettynä kastikkeena.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Mustapapukastike (Frijoles negros)

Kata

Nyt on mainoksia niin paljon ettei reseptiä näy.

Aulikki

Löytyi pelkät ainekset eikä ollenkaan miten tehdään mustapapukastike, sen sijaan sairaasti mainoksia

Kotiliesi Toimitus

Hei Aulikki, valmistusohje löytyy, kun klikkaat ainekset-välilehden viereistä ohje-välilehteä.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.