Mustapapukastike (Frijoles negros)

Mustapapukastike (Frijoles negros) 

60+
min
1
4 annosta
yli 60 min
  • 1
  • 1

Ainekset

noin 200 g mustapapuja tai ruskeita papuja
2 l vettä

Salsa

kypsät pavut
1 rkl öljyä
½ punasipuli
1 puristettu valkosipulinkynsi
2 säilöttyä chiliä
merisuolaa myllystä
1 limetin mehu ja raastettu kuori

Valmistusohje

1. Liota, keitä ja valuta pavut tai käytä huuhdottuja ja valutettuja säilykepapuja.

2. Silppua sipuli ja kuullota öljyssä. Lisää sipulit, silputut chilit ja muut ainekset papuihin ja anna maustua jääkaapissa muutama tunti tai yön yli. Seoksen voi tarjota sellaisenaan tai tehosekoittimessa pyöräytettynä kastikkeena.

17.02.2013
Kotiliesi
  • 1