Mustikka-mantelimuffinit
Mustikkamuffinit ovat muffinien aatelia. Kun taikinaan sekoittaa mantelimassaa, on maku ja mehevyys taattu!
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 12 annosta
- Laktoositon
Ainekset
Mustikka-mantelimuffinit
- 2 kananmunaa
- ¾ dl sokeria
- 50 g mantelimassaa
- 5 rkl vehnäjauhoja
- 2 rkl ruisleseitä
- 1 tl leivinjauhetta
Mustikka-mantelimuffinit, täyte
- 1 dl pakastemustikoita
Valmistusohje
Mustikka-mantelimuffinit leivotan helposti näin:
1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Raasta marsipaani mahdollisimman hienoksi ja sekoita raaste vaahdon joukkoon.
2. Sekoita jauhot, ruisleseet ja leivin jauhe keskenään ja kääntele seos varovasti taikinaan.
3. Jaa taikina paperisiin tai silikonisiin muffinivuokiin. Ripottele päälle tasaisesti jäiset pakastemustikat.
4. Paista mustikka-mantelimuffinit 200-asteisen uunin keskitasossa 10–12 minuuttia koosta riippuen.
Lue myös: Muffinit – kokosimme Kotiliedein ihanimmat herkkupalat
Lue myös Anna.fi: Marjamuffinit
Kommentoi
Kommentoi juttua: Mustikka-mantelimuffinit