Nauriscarpaccio
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
- 2 valkoista kevätnaurista
- 2 rkl sitruunaöljyä
- 1 tl sitruunamehua
- 1 sitruunan raastettu kuori
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- ripaus sokeria
- 2 rkl silputtua lehtipersiljaa
- 1 rkl tuoretta sitruunatimjamia
Valmistusohje
1. Kuori nauriit ja leikkaa ne vihannesleikkurilla, juustohöylällä tai raastimen viipalointiterällä paperinohuiksi viipaleiksi.
2. Sekoita muut ainekset ja kaada naurisviipaleet liemeen. Nostele viipaleita, jotta ne maustuvat.
3. Lado viipaleet annoslautasille tai tarjoiluvadille kauniiksi asetelmaksi ja pirskota päälle maustelientä.
Vinkki: Jos teet nauriscarpaccion syysnauriista, ryöppää naurisviipaleita minuutti kiehuvassa vedessä, jäähdytä nopeasti ja mausta.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Nauriscarpaccio