Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Nepalilainen chai

Tuoksuva tee rauhoittaa, virkistää ja lämmittää. Kannussa avautuvista teekukista leijuu lempeä aromi. Kuuman maidon kanssa nautittava mausteinen chai-tee saa aistit herkistymään.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Nepalilainen chai

  • 4 dl vettä
  • 2 rkl Chai Nepal Masala teetä
  • 1 rkl ruokosokeria
  • 4 dl kuumaa maitoa

Valmistusohje

Nepalilainen chai valmistuu näin helposti:

1. Kiehauta vesi ja anna sen jäähtyä 95-asteiseksi. Kaada vesi teelehdille ja hauduta 5-8 minuuttia.

2. Siivilöi tee kupposiin, mausta sokerilla ja kaada kuuma maito päälle. Tarjoa nepalilainen chai kuumana.

Lue myös: Miten tee haudutetaan? Poimi ammattilaisten vinkit hyvän teen valmistukseen

Lue myös Anna.fi: Vietä ihana iltateehetki: keitä kamomilla-chailatte tai rommilla ryhditettu teecocktail


Kommentoi

Kommentoi juttua: Nepalilainen chai

Sinun täytyy kommentoidaksesi.